Här säljer sig Charlize Theron - till en kvinna

"Jag har bröst för Guds skull."


Under välgörenhetsgalan för organisationen OneXOne, som hjälper barn i nöd, bidrog skådisen Charlize Theron på alla sätt hon kunde.

En resa till Sydafrika auktionerades ut och budgivningen stannade på endast 37 000 dollar, trots att hennes skådiskollega, Jeremy Piven, samlat ihop 280 000 dollar under den tidigare budgivningen.

Det var något som Charlize inte kunde acceptera.

–För helvete, ni kan bättre. Det finns inte en chans att jag går härifrån med att Jeremy Piven fått ett högre bud. Jag har bröst för Guds skull, sa hon till folksamlingen, enligt US Magazine.

Charlize bestämde sig för att ta saken i egna händer, bokstavligen.

För att krydda potten lite extra erbjöd hon sig att hångla med den som bjöd 130 000 dollar.

Efter att en man bjudit 135 000 dollar bjöd en kvinna över. 140 000 dollar, motsvarande närmare en miljon kronor, fick hon hala upp ur börsen för att äntra scenen och få hångla med Charlize i 20 sekunder.

Kolla in kyssen här:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.