Skiljer sig efter 96 dagar

Det spontana bröllet blev ingen hit.


Peaches Geldof gifte sig med sin pojken Max Drummey en blöt och spontan kväll i Los Angeles. Pappa Bob Geldof blev rasande och Peaches skapade rubriker genom att påstå att hon inte såg på sitt äktenskap som någonting bestående.

Och 19-åriga Peaches står fast vid sina ord. Nu påstår nära källor att Peaches tänker ansöka om skilsmässa efter bara 96 dagar, drygt tre månader. Hon ska träffa advokater nästa vecka för att arbeta fram en lösning på separationen.

– Hon insåg att äktenskapet var ett misstag, och pappa är förtjust, uppger källan. Peaches är inte mogen nog för ett riktigt förhållande.

Det var den 5:e augusti som paret bytte ringar i Las Vegas.

Anledningen till skilsmässan sägs vara att Peaches inte är kär i Max längre. Max uppges vara förkrossad.

Peaches Geldofs talesman säger till Now Magazine att "Max och Peaches som de flesta par både har upp- och motgångar i sitt förhållande".

Senast i förra veckan haffades Peaches för snatteri i en lyxig butik. Hon är känd för att knarka tillsammans med sina vilda partypolare och har tidigare tvingats ta "pauser" från sitt festande. Senaste gången hon tog en paus var det just då hon gifte sig med Max.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

Israelisk konstnär vägrar öppna Venedigpaviljong

Den israeliska konstnären Ruth Patir vägrar öppna Israels paviljong på Venedigbiennalen. Hon ställer som krav att Israel och Hamas når en överenskommelse om eldupphör samt att gisslan friges.

Så mycket tjänar 13-barns mamman Mirka Norrström på OnlyFans

Mirka Norrström är 13-barns mamman som blev känd i TV4-programmet Familjen Annorlunda. De senaste två åren har Mirka, 51, jobbat med sitt konto på OnlyFans. Men hur mycket tjänar hon på plattformen egentligen?

Ett drakskepp rammar Nordiska paviljongen

1 timme sedan
Ett kinesiskt drakskepp har kört in i Nordiska paviljongen. På Venedigbiennalen fördjupar svenska Lap-See Lam sin konst utifrån sorgen över kinakrogens förluster – den här gången genom en opera och ett enormt allkonstverk.