Shakira: "Min kropp vill ha barn"

Sångerskan Shakira vill väldigt gärna ha barn berättar hon i en ny intervju.


Latinan med kurvor som får första bästa bergskedja att rodna, som personifierar den exotiska sexigheten och förvandlat kvinnor världen över till varghonor med sin superhit Shewolf. Och kanske är det hennes djuriska instinkter som nu får Shakira att berätta om sin längtan efter barn.

– Min kropp känns som att den ber om att bli med barn. Att han en stor mage och bära på barn, säger Shakira enligt Rolling Stones.

– Min pojkvän är 1,80 lång och ibland känner jag mig som hans nyckelknippa, en liten sak.

I nio år har Shakira varit ihop med den välkände argentinske presidentsonen Antonio de la Rua men att gifta sig är inget alternativ för sångerskan. Shakira ser sig själv som en hårdnackad feminist.

– Vi lever i ett samhälle som förtrycker kvinnors undermedvetna drömmar, säger Shakira enligt Rolling Stones och fortsätter:

– Du vet, kvinnor måste anstränga sig något enormt genom livet. Mycket mer än män. Vi får ta itu med så mycket press... hur samhället vill att vi ska sköta oss som mödrar, döttrar och fruar. Det är roligt att de vill se en gift på papper och sedan vill de se dig skiljas.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!