Gud stoppade Ace of Base-Jennys bröst

- 03/11/2009, 15:47 -

Jenny Berggren från Ace of Base fick gudomlig vägledning inför sin bröstförstoring.

Tillsammans med Ace of Base gjorde Jenny Berggren enorm succé under 90-talet. Men att framgång skulle föda både lycka och pengar är inte riktigt den ekvation som gällde. Snarare var hennes självförtroende icke-existerande med allt tyckande och kritik Jenny Berggren fick utstå som offentligt person.

– När man kom in i stylistens rum inför en plåtning skakade de bara på huvudet och sa att "vi har ingenting till henne", berättar Jenny Berggren för Lotta Bromé i P4 Extra.

Det hela gick så långt att stjärnan var beredd att lägga sig under kniven för att försöka mejsla fram ett nytt utseende. En fettsugning och en bröstförstoring skulle det bli. Men Jenny Berggren menar att det var Gud som fick henne att låta bli.

– Jag åkte upp en helg till en kyrka och det var precis som om Gud ville säga till mig att det där behöver du inte göra. Du får göra det men du behöver inte, för titta här så här mycket är du värd.

Den gudomliga vägledningen fick sångerskan att inse att hon dög precis som hon var utan större bröst. Hon avbeställde tiden för bröstförstoringen men fettsugningen blev av.

– Jag gjorde en fettsugning och plastikkirurgen sa att jag var tvungen att betala för allting eftersom jag bokade av så sent.

Skrivet av: