Torsdag 21 Okt
Stockholm

Kändisarna med hundar

Här är veckans kändisar som rasta hunden

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Skådespelerskan Sienna Miller var rejält påpälsad när hon rastade sin lilla valp under en promenad på Manhattan där hon bor. Sienna rapporteras ha gjort slut med den brittiska DJ:n George Barker på grund av att hon jobbar i New York.

Countrysångerskan Carrie Underwood tog med sin dobermann när hon var gäst på Late Show med David Letterman. Kanske var det som skydd mot den gubbsjuke talkshowvärden. Carrie har nyligen släppt sitt tredje album Play On.

La Toya Jackson älskar att shoppa i Beverly Hills butikskvarter. Nu senast besökte hon BCBG Max Azria. Men La Toyas pomeranianspets fick glatt vänta i Bentleyn medan matte kollade in det senaste. När La Toya skulle köra iväg var det svårt att veta om det var hon eller spetsen som satt bakom ratten.

Elsa Pataky har precis filmat klart Di Di Hollywood i Alicante i Spanien. Detta firade hon på en presskonferens med Bigas Luna och sin lilla hund. Beklagansvärt för Elsa då det vissa dagar fortfarande är över 20 grader i Spanien.

Karin Winter-lookaliken Phoebe Price verkade inte bara vara ute på promenad när hon rastade sin yorkshireterrier. Skådespelerskan var utklädd till sjöman och gjorde till och med honnör.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela