"Jag har testat skumma sexuella festischer"

- 04/11/2009, 17:11 -

Nicole Kidman öppnar upp sig om giftermålet med Tom Cruise.

Nicole Kidman har bevakat sitt privatliv aggressivt genom åren. Hon har varit minst sagt fåordig om sitt tioåriga äktenskap med en av världens mest omskrivna män Tom Cruise och sitt nuvarande med sångaren Keith Urban.

Men i en intervju med Daily Mail berättar hon för första gången om sina äktenskap. Och hennes erfarenhet av kärlek är både den vardagliga och den mer pikanta.

– Jag har utforskat skumma sexuella fetischer. Jag har utforskat de vardagliga aspekterna av äktenskap och monogami, säger den 42-åriga skådespelerskan enligt Daily Mail.

Kidman gifte sig med Tom Cruise 1990 efter att de både inlett en affär under inspelningen av Days of Thunder. Paret som har sonen Connor och adopterade dottern Isabella,

gick skilda vägar 2001 bara två månader efter deras tioårsjubileum.

Hela tiden har det spekulerats i vad som fick duon att splittras och en anledning sägs vara Cruise stora hängivenhet till scientologin. Spekulationer som förföljer honom än i dag i hans äktenskap med Katie Holmes.

– Mina dåvarande agenter sa "Gift dig inte! Det kommer att förstöra din karriär!" och jag svarade "Men jag är förälskad"... Men jag vill hedra det äktenskapet för vad det var och det finns inget som jag skulle gå in på om det. Jag har aldrig diskuterat omständigheterna kring det och det kommer jag aldrig att göra, förklarar Nicole Kidman enligt .

Stjärnan valde att bränna alla sina dagböcker efter att hon gift sig med sin nuvarande make Keith Urban. Allt för att inte blicka bakåt.

Skrivet av: