"Misshandeln av Rihanna är privat"

Chris Brown vill att detaljerna kring misshandeln ska vara privata.


Den avslöjande intervjun med Rihanna om misshandeln som skakade världen tidigare i år retar Chris Brown. För även om han stödjer att hon talar ut så önskar han att det hela skulle hålltis privat.

– Jag vidhåller min position att alla detaljer skulle hålltis privat mellan oss, säger han i ett uttalande enligt MTV.

I intervjun med Diane Sawyer avslöjade Rihanna detaljer om den ödesdigra kvällen. Hon beskrev Brown som själlös när han gav sig på henne och även om han själv valt att inte bemöta hennes påståenden tog han på sig ansvaret.

– Jag är extremt ledsen för vad jag gjorde och jag tar fullt ansvar för mina handlingar. Vid det här laget tar jag de nödvändiga stegen för att växa och lära av mina misstag. Jag hoppas bara att andra i liknande situationer kan lära sig från detta. Övergrepp i vilket form som helst är alltid fel. Resten lämnar jag åt Gud, säger han enligt

Skrivet av:

Senaste nytt

"Idol"-finalen är i gång

3 timmar sedan

Det hände under ”Börje"-träningen som fick Skarsgård att börja gråta

idag 19:00
Valter Skarsgård syns i rollen som Börje Salming i Viaplays nya satsning. För Nyheter24 berättar Valter Skarsgård hur han tränade inför att porträttera den hockeyikonen. – Hur trött man än var så fick ingen veta det, berättar skådespelaren.

Därför var det svårt för Hedda Stiernstedt att spela Margitta i "Börje"-serien

idag 18:50
I Viaplays nya serie om Börje Salming porträtteras även hockeyikonens äktenskap med Margitta Wendin. Det är Hedda Stiernstedt som spelar Salmings första fru, och för Nyheter24 berättar hon om vad som var mest krävande med rollen.

Pernilla Wahlgren ändrade sitt Instagraminlägg efter följarnas reaktioner

idag 17:40
Hemma hos Pernilla Wahlgren har julkänslan infunnit sig. I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av en julhälsning som inte riktigt blir helt rätt.

La du också märke till den avslöjande detaljen i Bonde söker fru-Jens matbild?

idag 15:52
Bonde söker fru har sannerligen levererat både det ena och det andra i år. En av bönderna Jens Lundin, har kommit att bli en stor favorit ute i stugorna.

Efter renoveringen – nu visar Carolina Gynning upp sin nya herrgård

idag 14:14
I mitten av november 2023 gick flyttlasset för Carolina Gynning. Då flyttade hon nämligen in i sin nya herrgård på Ekerö. Nu visar Carolina upp resultatet efter renoveringen – och det ser verkligen fantastiskt fint ut!