"Jag blev attackerad"

Skådespelaren Vinnie Jones talar ut om vad som hände under barbråket.


48 stygn. Det blev resultatet av barbråket som skådespelaren Vinnie Jones hamnade i. Nu berättar filmstjärnan och den före detta fotbollsspelaren om bråket.

– Jag stod och skrev autografer och poserade för bilder. Vi stod och skrattade med ett gäng vid biljardbordet, vars flickvänner jag tog bilderna med, säger han och fortsätter:

– De började skämta om mina filmer. I nästa sekund låg jag på golvet med glassplitter i ansiktet.

Enligt de nyheter som har sipprat ut om bråket, var det Vinnie Jones som själv startade bråket. På en övervakningsfilm ser man hur bråket börjar. Därefter hur Vinnie Jones går till attack mot en toalettbesökare.

– Skulle inte du vara skitarg om någon försökte göra dig blind?, säger Vinnie Jones till The Sun.

– Attacken kom från ingenstans. Jag blev helt chockad. Hela tiden var det någon som skrev "Kniv!". Det var som en bilolycka. Allt hände så fort.

Efter att ha fått en flaska i ansiktet tog hans vänner snabbt, Vinnie Jones till sjukhus. Dit flögs en plastikkirurg för att ta bort glaset från stjärnans ansikte.

– Jag har fått sy 48 stygn i ansiktet. Jag är bara glad att plastikkirurgen gjorde ett briljant jobb, säger Vinnie Jones till The Sun.

Polisanmälningar har gjorts från båda sidor och nu väntar det rättsliga efterspelet. Där vi kanske får reda på sanningen också.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

3 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.