"Ruffalo sköt sig själv"

De misstänkta mördarna skyller på rysk roulette.


Mark Ruffalos bror - Scott Ruffalo - hittades skjuten i huvudet i sitt hem i Beverly Hills. Svårt skadad fördes han snabbt till sjukhus. Men efter att att de livsuppehållande systemen stängdes av avled han i måndags.

Två personer, en kvinna och en man, är gripna efter att ha angett sig själva till polisen. Misstänkta för mordet. Kvinnan är dotter till en förmögen saudiarabisk affärsman och ska enligt rapporter ha kopplingar till det saudiska kungahuset. Men nu skyller de två misstänka på den avlidne.

– Vi förväntar oss att obduktionsrapporten kommer att visa att dödsfallet var ett resultat av offrets lek med rysk roulette och hans farliga lek med skjutvapen under påverkan av alkohol, säger deras rättsliga ombud enligt Daily News.

Polisen fick upp ögonen för de två efter att ha gått igenom övervakningsfilmer från brottsplatsen.

– Jag kan bekräfta att min klient var närvarande när Ruffalo sköt sig själv. Hon plockade upp några nycklar, säger ombudet och fortsätter:

– Min klient var god vän med offret och är väldigt ledsen för familjens förlust. Men hon spelade inte någon som helst roll i hans död, säger alltså advokaten till de misstänkta mördarna enligt Daily News.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!