Torsdag 16 Sep
Stockholm

Lindsay Lohan skär sig själv

Enligt mamma Dina Lohan så skär sig stjärndottern Lindsay Lohan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ännu en dag innebär ännu en drös med privata inspelningar som pappa Michael Lohan nu läcker ut till skvallermedia. Hittills har det framkommit att Lindsay inte bara haft alkoholproblem utan också dejtade Heath Ledger precis innan dennes död.

Som om inte det var nog kan världen nu höra stjärnans mamma tala ut om ytterligare ett av dotterns problem. Enligt Dina så skär sig Lindsay Lohan.

– Att hon skär och skadar sig själv? Ja, det är illa Michael, mycket illa, säger Dinah Lohan tydligt i inspelningen.

Lindsay Lohan fotograferades nyligen med märken på sina handleder och nu menar många att hon är på väg mot katastrof. Ett destruktivt beteende som mamma Dina menar är Michael Lohans fel. Hon menar också att det bara är en tidsfråga innan något händer.

– Jag vet att det kommer att hända något och om något händer så kommer jag känna att det är ditt fel, det är så jag känner. Det här handlar inte om mig, säger Dina Lohan enligt Radar Online.

En retorik som även pappa Lohan anammat.

– Jag erkänner, jag är självisk när jag släpper ut de här inspelningarna. Men jag är trött på alla lögner om mig. Jag är trött på att Dina och andra får mig att framstå som någon jag inte är. Så nu kommer jag att bevisa för världen vilka de riktiga lögnarna är, säger Michael Lohan enligt Radar Online.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela