"Gud straffar Lindsay Lohan"

Pappa Lohan fortsätter att attackera sin dotter Lindsay Lohan i media.


Uppenbarligen räckte det inte med att sälja ut inspelade privatsamtal nu fortsätter Lindsay Lohans pappa att attackera sin dotter i medierna. Och efter att hon nu anklagat sin pappa för att ha hotat att döda sin exfru ett flertal gånger tar Michael Lohan nu tar han till de gudomliga makterna.

– Det är en lögn. Jag antar att Lindsay går på mer droger än jag trodde för att kunna säga något sådant. Inte undra på att Gud tar ifrån henne hennes hela karriär. För hon har kastat bort allt som han har skänkt henne och hon har inte gjort annat än att missbruka de gåvor som givits henne, säger Michael Lohan enligt NY Post.

I torsdags publicerade ännu ett inspelat samtal med Lindsay mamma Dinah Lohan där hon berättar om dotterns missbruk och misshandel. Pappa Michael hävdar nu att han har fler inspelningar som visar att allt som Lindsay säger är lögn.

– Vi överväger alla lagliga alternativ och konsulterar just nu med polis för att avgöra vad vi ska göra härnäst, säger Lindsay Lohans advokat Shawn Chapman Holley enligt .

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

3 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.