"Gud straffar Lindsay Lohan"

- 06/11/2009, 20:06 -

Pappa Lohan fortsätter att attackera sin dotter Lindsay Lohan i media.

Uppenbarligen räckte det inte med att sälja ut inspelade privatsamtal nu fortsätter Lindsay Lohans pappa att attackera sin dotter i medierna. Och efter att hon nu anklagat sin pappa för att ha hotat att döda sin exfru ett flertal gånger tar Michael Lohan nu tar han till de gudomliga makterna.

– Det är en lögn. Jag antar att Lindsay går på mer droger än jag trodde för att kunna säga något sådant. Inte undra på att Gud tar ifrån henne hennes hela karriär. För hon har kastat bort allt som han har skänkt henne och hon har inte gjort annat än att missbruka de gåvor som givits henne, säger Michael Lohan enligt NY Post.

I torsdags publicerade ännu ett inspelat samtal med Lindsay mamma Dinah Lohan där hon berättar om dotterns missbruk och misshandel. Pappa Michael hävdar nu att han har fler inspelningar som visar att allt som Lindsay säger är lögn.

– Vi överväger alla lagliga alternativ och konsulterar just nu med polis för att avgöra vad vi ska göra härnäst, säger Lindsay Lohans advokat Shawn Chapman Holley enligt .

Skrivet av: