Söndag 24 Okt
Stockholm

Lindsay Lohan självmordsbenägen

Det är inte bara pappa Michael Lohan som menar att dottern Lindsay är illa ute.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Som bekant har Lindsay Lohans egen pappa Michael Lohan läckt privata inspelade telefonmeddelanden till skvallermedia. På inspelningarna kan man höra hur Lindsay gråter ut i fyllan och säger att ingen älskar henne.

Men nu visar det sig att det är fler än bara pappa Lohan som tror att dottern är illa ute. Assistenten Jenni Muro har gått bakom Lindsays rygg och ringt hennes pappa för att tala om dotterns destruktiva liv.

– Hon är helt förstörd. Hon är inte bättre än vad hon var för två år sedan och det vet hon. Om inte jag var här skulle hon vara i stor fara. Jag gav upp allting, min pojkvän och min hund och mina föräldrar och mitt nya hem i Los Angeles, allt så att inte din dotter ska ta livet av sig. Jag försöker rädda din dotters liv, säger Jenni Muro om Lindsay Lohan enligt Female First.

Och att Michael Lohan bara haft negativa saker att säga om Lindsays flickvän Samantha Ronson är kanske inte så konstigt med tanke på vad han hört från stjärnans assistent.

– Det är en ohälsosam relation med Samantha för jag tror inte att hon vet vad kärlek var innan och det är det här som hon tror är kärlek. Det kanske är det, det kanske inte är det, jag vet inte men det är hennes enda beroende just nu, säger Muro enligt Female First.

Pappa Michael Lohan har gått så långt som att hota att kidnappa sin dotter Lindsay Lohan. Allt i välgörande syfte.

– Jag vill att min dotter ska sluta ta receptbelagda mediciner. Hon har aldrig behövt det i sitt liv... jag kommer inte se på medan min dotter dör. Hata mig nu men ni kommer älska mig senare för jag kommer vända hennes liv, säger han enligt Female First.

Med tanke på hur rasande Lindsay är på de utläckta inspelningarna så bör nog den omtänksamma assistenten Jenni Muro se sig om efter ett nytt arbete.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela