Fredag 24 Sep
Stockholm

Lindsay fyllemisshandlade sin mamma

Lindsay Lohans missbruk av alkohol fick henne att misshandla sin mamma i fyllan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Pappa Michael Lohan har som vanligt skapat bråk och ramaskri. Som bekant har han nu släppt ett inspelat telefonsamtal där dottern Lindsay berusad gråter ut om sitt liv. Något som fick den unga stjärnan att slå tillbaka på sin twitter. "Han är ingen man!", skrev Lindsay argsint.

Men trots kritiken om att han är en dålig pappa och den uppenbara ilskan från hans familj och i synnerhet dottern Lindsay Lohan, fortsätter Michael Lohan göra det han gör bäst. Han har nämligen sålt fler inspelade telefonsamtal till media. Och nu publiceras ett där Lindsays mamma Dinah berättar om dotterns missbruk, intervention och misshandel.

– Hon är ledsen och verkligen sårad och väldigt... uppgiven. Hon har varit igenom mycket Michael, hon är bara en liten flicka. Jag sa åt henne att inte åka till Los Angeles vid 18-års ålder, men det gjorde hon, säger mamma Dinah Lohan och fortsätter:

– Jag kunde inte lämna de här andra tre för att åka och hämta henne och det var bara en enda stor röra. Och jag åkte... du vet inte ens vad jag har varit med om för att försöka få in henne i rehabilitering och saker. Hon slog mig i ansiktet, kastade mig ut ur bilen och du vet inte vilken skit jag gått igenom av att försöka göra en intervention helt själv. Det var väldigt svårt.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela