Paradise-Jackies brev från pappa Svartenbrandt

- 17/11/2009, 16:01 -

"Min djupaste önskan är följande: må du finna vägen till din himmelske fader."

Paradise Hotels vildaste deltagare, Jackie Ferm, har blivit oerhört uppmärksammad i samband med sin medverkan i programmet.

Dels för att hon är den deltagare som var först med att ha sex framför kameran, men framför allt - för att hon är den ökände brottslingen, Lars-Inge Svartenbrandts, dotter.

Hon har tidigare deklarerat att hon är med i programmet för att hämnas på sin pappa, som hon har sagt förstörde hennes uppväxt.

Efter ett års tystnad har nu Svartenbrandt, eller Lars Ferm som han numera heter, kontaktat Jackie genom att skicka henne ett brev.

– Jag blev lite skakig när jag fick brevet i dag, säger Jackie. Men också arg eftersom han inte hört av sig på så länge. Jag fick inte ens ett födelsedagskort, säger Jackie till Expressen.

Han berättar i brevet att han har fått en klostercell i fängelset.

"Jag har inte hunnit tala om för dig att jag fått en riktig klostercell här i fängelset. Jag lever i stillhet och bön dygnet runt nu, jag är munk och eremit kan jag säga. Den yttre världen är blott en skugga eller dröm", skriver han i brevet enligt Expressen.

– Man förstår av brevet att han känner till Paradise Hotel eftersom han skriver att han inte vet om jag är utomlands eller hemma. Men ändå nämner han inte programmet för han skäms nog så mycket. Så jag har fått honom dit jag ville, säger Jackie till Expressen.

Att Svartenbrandt önskar att skandalerna kring Jackie ska avta framgår om man läser mellan raderna.

"Min djupaste önskan är följande: må du finna vägen till din himmelske fader, Amitaba, det gränslösa ljusets buddha, han är din skyddsängel, och honom kan du ständigt åkalla. Låt dessa sex stavelser ständigt vibrera i ditt inre, då är du skyddad mot allt det onda som finns i den yttre världen. Att ofta be, att alltid be, leder till befrielse, min kära dotter. Massa kärlek", skriver han i brevet enligt Expressen.

Skrivet av: