Måndag 10 Maj
Stockholm

Little Britain-David dejtar modell

Supermodellen Lara Stone föll för den långe i Little Britain.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

David Williams, 38, har haft stora framgångar med komediserien Little Britain. Han måste även ses som väldigt lyckad vad gäller kvinnorna.

Tidigare i år träffade han den engelska komikern/modellen Lauren Budd, 18. Nu har han hittat en ny flickvän i supermodellen Lara Stone, 25.

I går sågs de hångla offentligt på en yoghurtglassbar i London. Efter den efterrätten gick de till den trendiga nattklubben Crouch Club, skriver Daily Mail.

Lara Stone upplever livslycka just nu sedan hon bekämpat ett missbruk. Det berättade modellen i senaste numret av brittiska Vogue.

– Att gå på behandling var det bästa val jag gjort. De senaste sex månaderna har varit de bästa i mitt liv, säger Lara Stone till senaste numret, där hon även har omslaget.

Nu när Lara slutat att gå ut och festa på stan har hon mest suttit hemma om kvällarna. Så beskrev hon sitt liv innan Williams förlöste henne.

– Män gillar inte mig. Jag har inte varit på en dejt på sex månader. Jag har startat en klubb med en väninna som heter "Vi hatar män men kan inte vara gay-klubben", säger Lara Stone.

Man får utgå från att Vogue har en tidig pressläggningen då Lara sägs ha träffat Williams i två månader.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela