Wahlgren städar ur garderoben

Laila Bagge och fästmannen Niclas Wahlgren blir julpar.


Klädkedjan MQ är kända för att ha med kändisar i sin reklam. Tidigare har artisten Jonna Lee och fotbollsspelaren Alexander Östlund anlitats som modeller. Mest berömda reklamfilmen stod Måns Zelmerlöw och Agnes Carlsson för när de sjöng All I Want For Christmas.

Årets julmodeller är det superaktuella kärleksparet Laila Bagge och Niclas Wahlgren som visar olika ylletröjor och halsdukar. Nyheter24 kunde inte låta bli att fråga Niclas Wahlgren om han tänkt sig ett karriärbyte.

Du har spelat in filmer, haft teveprogram och gjort musik. Är det här nästa steget i din karriär att börja med mode?

– Det var bara en engångsföreteelse. Jag lovar att inte göra det igen. Jag garanterar, säger Niclas skämtsamt till Nyheter24.

– Vissa saker gör man för man får en skojig förfrågan. Laila var grymt proffsig, som alltid, säger Niclas.

Har du något du ångrar i garderoben?

– Inte ur klädsynpunkt om det var det du menade.

– Jag är inte klädsentimental och kastar mycket. Men jag är barnsligt förtjust i sneakers och pumafrälst. Jag har runt 250 stycken par. Favoriten är det par Alexander McQueen designat för Puma.

– Jag är nog en skoman. Skor är viktigt och blir som en accessoar till kläderna man bär. Har man ett par slitna skitjeans ihop med skitiga skor blir det inte bra. Men med ett par bliniga dojor funkar det.

I reklamen har Niclas Wahlgren kängor, men han ser ut att vara glad ändå. Det verkligen strålar av känslor mellan paret. Niclas friade till Laila i somras och det finns väl inget bättre sätt att bedyra sin kärlek än med en modekampanj.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!