Tisdag 24 Maj
Stockholm

Idol-Bagge vill ha högre lön - hotar hoppa av

Idoldomaren Anders Bagge hotar att hoppa av TV4:s succéprogram om han inte får högre lön.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Idoldomaren Anders Bagge känner fortfarande av sviterna av sin svininfluensa men det är knappast yrseln som gör att han nu framför ett ultimatum till TV4. Ge mig högre lön eller så får ni er klara utan mig, lyder kravet från den tredjedel av trion som profilerat sig som go och gullig.

– Det är flera parametrar som måste stämma. Vi har gjort det här i två år snart. Vill de ha oss kvar är det en förhandlingsfråga. Det måste bli mer ekonomiskt fördelaktigt om det ska gå. Som det är nu förlorar jag pengar på att vara med i programmet, säger Bagge till Expressen.

För samtidigt som Anders Bagge är en av domarna i Idol har han inte gett upp musiken. Som hitmakare till Jennifer Lopez, Janet Jackson och Celine Dion finns det mycket pengar att tjäna. Något som TV4 nu alltså bör matcha om de vill ha honom kvar.

Men nu återstår för Bagge att bli frisk inför kvällens direktsändning från Malmö. Och även om han ställer krav på TV4 är han även tacksam.

– Jag kom över min panikångest genom att vara med. Innan vågade jag inte gå upp inför fem personer. Nu fungerar ett fullsatt Globen, säger han enligt Expressen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela