1 av 10
- Foto: All Over Press
2 av 10
- Foto: All Over Press
3 av 10
- Foto: All Over Press
4 av 10
- Foto: All Over Press
5 av 10
- Foto: All Over Press
6 av 10
- Foto: All Over Press
7 av 10
- Foto: All Over Press
8 av 10
- Foto: All Over Press
9 av 10
- Foto: All Over Press
10 av 10
- Foto: All Over Press

Lady GaGa lider av kronisk sorg

"Jag har lärt mig att älska min mörka sida."


Lady Gaga lider av kronisk sorg. Stjärnan kämpar med sin hemlängtan då hon är ute och turnerar men har nu lärt sig att acceptera sin mörka sida.

 

– Det är när jag känner mig ensam som jag mår som sämst - när jag turnerar. Jag lider av kronisk sorg, säger Lady GaGa till FemaleFirst och fortsätter: 

– När jag var i Australien i maj mådde jag mig som sämst. Jag var obeskrivligt sorgsen och jag visste inte varför eftersom jag hade så mycket att vara glad för.

 

Trots hennes mörka stunder är det dem som har inspirerat henne till att skriva hennes bästa låt någonsin.

– Jag kom till inspelningsstudion där jag spelade i timmar och skrev det som kommer att bli den bästa låten någonsin i min karriär. En låt om min pappa.

– Jag minns att jag såg mina tårar blandas med mascara då de rann ner på pianotangenterna och jag tänkte: "Det är okej att vara ledsen. Jag har lärt mig att älska min mörka sida", säger Lady GaGa till FemaleFirst.

 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

1 timme sedan
Per Gessle har, under åren i Roxette och Gyllene Tider, byggt upp en smärre förmögenhet. Nyheter24 har kikat närmare på Gessles inkomst och bolag.

Ändringen - Israel får medverka på Kulturnatt

1 timme sedan
Stockholms stad tog bort Israels ambassad ur Kulturnattens program på grund av säkerhetsläget. Men nu ändrar sig kommunen, skriver SVT:s "Kulturnyheterna ".

Hon får radions lyrikpris

1 timme sedan
"Ett visionärt raseri" belönas med Sveriges Radios lyrikpris. Judith Kiros får priset för diktsamlingen "Det röda är det gränslösa".