Angelina har tröttnat på Pitt

Alla har vi våra behov. Men det finns gränser anser Angelina och tänker på de som inget har.


Brad Pitt har ett stort intresse för konst. Så stort att han lägger flera miljontals dollar på sina inköp. Slöseri, tycker Angelina Jolie som önskade att pengarna gick till välgörenhet istället.

– Angie gick i taket när Brad berättade att han köpt ännu en tavla som ska skickas till deras hem i Los Angeles, säger en källa till The National Enquirer.

– Hon var rätt sarkastisk och sa att om Brad inte skär ner på konsten kommer hon att låta barnen rita över tavlorna, säger källan.

Angie vill hellre att Brad säljer sin konstsamling och ger alla pengarna till välgörenhet.

– Det är så många människor som inte klarar dagsbehoven. Hon tycker inte om att samla saker som om man vore en drottning. Det känns själviskt, säger källan.

Skrivet av:

Senaste nytt

Svenskiranske regissören gör drama om Trump

Köpet av Peter Jacksons teknik en flopp

Mjukvarutillverkaren Unity skrotar stora delar av ett miljardprojekt kopplat till specialeffektsteknik, som man köpte av storregissören Peter Jackson för bara två år sedan.

Köpet av Peter Jacksons bolag en flopp

Mjukvarutillverkaren Unity skrotar stora delar av ett miljardprojekt kopplat till specialeffektsteknik, som man köpte av storregissören Peter Jackson för bara två år sedan.

Dynamostipendiet till nattfestival

Konstnärsnämndens Dynamostipendium går till Märta, Karin och Linnéa Nylund – som driver ”European festival of the night”.

Tittarnas ilska mot Hela Sverige bakar i TV4: "Dags att sluta titta"

Det senaste avsnittet av TV4:s "Hela Sverige bakar" bjöd på storslagen dramatik, men alla tittare är inte helt nöjda med juryns beslut. "Det här avsnittets domslut förstörde hela tävlingen", skriver en person i sociala medier.

Kadefors tillbaka – första romanen på tio år

1 timme sedan
I april nästa år kommer Sara Kadefors med boken "Silver". Det är författarens första vuxenroman på tio år. Handlingen kretsar kring manusförfattaren Ellen som försöker finna meningen med livet efter en skilsmässa och när barnen har flyttat hemifrån.