Pearl Lowe äcklad då dottern gjort slut

Londons mest spännande it-girl har en minst lika spännande mamma.


Artistern och modedesigern Pearl Lowe säger att hon blev "äcklad" när hennes dotter Daisy Lowes förhållande med Mark Ronson tog slut.

Det var i september som Mark Ronson dumpade 19-åriga Daisy Lowe, känd från Agent Provocateurs underklädesreklam.

Pearl säger så här till Femalefirst:

– Jag blev äcklad då de gjorde slut för Daisy togs väl om hand. Hon brukar se efter alla andra och han var den första som var där för henne. Jag älskade det.

Mark Ronson har hundra musikprojekt på gång samtidigt som han har öppnat en restaurang i New York. Daisy Lowe verkar dock klara sig då hon har en god uppfostran menar mamman Pearl.

– Daisy har alltid varit en balanserad tjej. Hon är snäll och omtänksam. Och hon har mogen med en bra familj bakom sig, säger Pearl till Femalefirst .

Skrivet av:

Senaste nytt

Robinson-Pelle, det blev bråk i mitt hem på grund av dig

Bekräftat: Samir & Viktor i Melodifestivalen

Det är sex år sedan sist. Nu är Samir & Viktor tillbaka i Melodifestivalen. SVT har inlett presentationen av bidragen i nästa års tävling.

Julkalendern har haft premiär – här är SVT-tittarnas dom: "Så trött på..."

"Trolltider – legenden om Bergatrollet" har äntligen haft premiär i SVT och tittarna har redan börjat tycka till om julkalendern i sociala medier.

Nu avslöjar Paow sin nya skönhetsoperation: "Läskigt och ont"

Paulina "Paow" Danielsson är iväg på ännu en "operationsresa" med destination Istanbul, Turkiet. Där ska hon genomföra två stora och omfattande skönhetsoperationer.

Lisa Ekdahl åker på "Vem vet?"-turné

1 timme sedan
30 år efter att Lisa Ekdahl slog igenom med sin låt "Vem vet?" gör hon en "Vem vet vintage tour". Med start 3 april nästa år i Trollhättan besöker pop- och jazzsångerskan 12 svenska städer med en jubileumsturné där musiken framför allt kommer från hennes debutalbum "Lisa Ekdahl".

Populära "Spöktimmen" utsedd till årets podcast

2 timmar sedan
"Spöktimmen" har röstats fram till årets podcast och blev dessutom årets intervjupodd i Guldpoddens årliga omröstning. "Spöktimmen", som görs av journalisterna Jenny Borg och Elin Ek, tar upp true crime-fall och mysterier – gärna med övernaturliga inslag.