Kate Moss rasande på pojkvännen

Är du ihop med Kate Moss ska du akta dig för mycket.


I synnerhet grejer som har med dina gamla ex att göra. Det var något som The Kills gitarrist och Moss nuvarande pojkvän - Jamie Hince - fick erfara.

Supermodellen är nämligen av den svartsjuka sorten. Tänka sig. Och när hon hittade Jamies hemliga gömma med kärleksbrev från exflickvännen Sharin Foo svartnade det för ögonen. Inte nog med det. Jamie hade sparat ett provrör med Foos blod.

– Kate har hittat breven och blodet och blivit rasande. Hon har krävt att få veta varför Jamie har alla de här sakerna som påminnelse av ett gammalt förhållande, säger en vän till Jamie Hince, enligt The Sun.

Kanske har Kate Moss inget att oroa sig för men en fet avhyvling blev det i alla fall. Men frågan är om Jamie verkligen kommer att slänga något av sina kära minnen.

– Det var inte som om han tog ut breven och läste dem hela tiden. Han kunde bara inte förmå sig själv att slänga dem, säger vännen till The Sun.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

3 timmar sedan
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.