Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Angelina Jolie i bråk med sin pappa

Nöje | 18/11/2008 06:40

Släktingarna ser inte jämt och nu bråkar de inför media.

Vad händer när den ena stöder demokraten Obama? Och den andra stöder republikanen McCain? Jo, heter du Jolie i efternamn så blir det bråk. I massmedial nivå.

För det senaste skvallret gör gällande att Angelina Jolie och hennes pappa Jon Voight, bråkar för fullt. Anledningen är just att de stöder olika politiska partier. Den senare var en av de få kändisar som öppet stödde McCain och till och med kallade Sarah Palin för "ett vackert val". Något som retat gallfeber på hans dotter.

Nyligen kallade Angelina sin far för "pinsam" och det verkar finnas en hel del olösta problem i familjen sedan tidigare.

– Angie (Angelina Jolie) påpekade att med tanke på hur han behandlat hennes mamma så var det inte så konstigt att han stödde en kvinna som tog kvinnors rättigheter hundra år bak i tiden, säger en källa till Daily Express.

Pappa Jon svarade med att säga att dottern hade "seriösa känslomässiga problem". Låter som att det inte blir pappa som får spela tomte i årets julfirande.

Skrivet av: