Måndag 27 Jun
Stockholm

Britney Spears talar ut om sitt liv

I en öppenhjärtig intervju berättar Britney om sitt nya tragiska liv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Britney Spears har haft det svårt. Skilsmässa. Psykbryt. Och förföljd av paparazzis. Med sin comeback trodde många att stjärnan fått sin upprättelse. Men i en öppenhjärtig intervju berättar hon att så inte är fallet.

– Mitt liv är värre än ett fängelse. Det finns ingen spänning, ingen passion. Jag har riktigt bra dagar och så har jag riktigt dåliga dagar. Till och med när du åker in i fängelse så vet du att du kommer att komma ut. Men i den här situationen tar det aldrig slut, säger Britney Spears, enligt The Sun.

Stjärnan har redan fullt upp. Förutom storslam på MTV-galan tidigare i år ska hon nu uppträda på succéprogrammet X-factor. Dessutom släpps hennes nya album Circus.

– Jag tror att allt är för kontrollerat. Om jag inte var under den här pressen jag är, så skulle jag känna mig så fri. När jag berättar för dem hur jag känner mig så är det som att de hör men inte lyssnar.

Psykbrytet som hon hade när hon rakade av sig allt hår, tror Britney kommer förfölja henne länge.

– Om du gör något fel i ditt arbete kan du gå vidare, men jag måste betala för det under en lång tid. Jag ville aldrig bli en sådan fånge. Jag ville alltid bara vara fri. Men jag tror att jag har lärt mig min läxa nu. Nog är nog, säger Britney Spears, enligt The Sun.

Lämna Britney i fred:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.