Måndag 27 Jun
Stockholm

"Du passar bättre på cirkus, Janne"

Blondinbella anklagar Josefsson för att favorisera vänstermänniskor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Isabella "Blondinbella" Löwengrip känner sig felbehandlad av Janne Josefsson. Och hon är inte nådig i kritiken, där hon anklagar Josefsson för att favorisera människor med vänsteråsikter i SVT Debatt. Debattprogrammet som hon medverkade i för några veckor sedan menar hon har gått från seriositet till osmaklig cirkusunderhållning.

På Expressens debattsida sågar i dag Blondinbella skjutjärnsjournalisten Josefsson jäms med fotknölarna:

"Janne Josefsson är ingen hjälte. Han är ingen person som ska skipa rättvisa eller vara en skarprättare. Hans metoder borde inte ens få kallas för journalistik eftersom han sällan tar hänsyn till andra människor."

Enligt superbloggaren provocerar Josefsson fram åsikter, avbryter människor som inte har samma politiska ståndpunkt och ger mer tid till vänstermänniskor.

Hon upplever att hon felaktigt porträtterades som en alkoholiserad ungdom då hon medverkade i programmet:

"När jag medverkade i "Debatt" för några veckor sedan pratade vi om ungdomars alkoholkonsumtion. Jag var där för att visa att jag tycker jag är en bra förebild för unga tjejer eftersom jag dricker ytterst lite. Men Josefsson hade gått igenom mina blogginlägg under tre års tid och klippt ihop fem bilder som han hade hittat. På bilderna framstod jag som alkoholiserad ungdom. Men istället för att låta mig svara, frågade Janne Josefsson en gammal tant i publiken om det var rätt av mig att vara förebild, med så många läsare som såg upp till mig."

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.