Torsdag 22 Februari 2024

"Du passar bättre på cirkus, Janne"

Blondinbella anklagar Josefsson för att favorisera vänstermänniskor.


Isabella "Blondinbella" Löwengrip känner sig felbehandlad av Janne Josefsson. Och hon är inte nådig i kritiken, där hon anklagar Josefsson för att favorisera människor med vänsteråsikter i SVT Debatt. Debattprogrammet som hon medverkade i för några veckor sedan menar hon har gått från seriositet till osmaklig cirkusunderhållning.

På Expressens debattsida sågar i dag Blondinbella skjutjärnsjournalisten Josefsson jäms med fotknölarna:

"Janne Josefsson är ingen hjälte. Han är ingen person som ska skipa rättvisa eller vara en skarprättare. Hans metoder borde inte ens få kallas för journalistik eftersom han sällan tar hänsyn till andra människor."

Enligt superbloggaren provocerar Josefsson fram åsikter, avbryter människor som inte har samma politiska ståndpunkt och ger mer tid till vänstermänniskor.

Hon upplever att hon felaktigt porträtterades som en alkoholiserad ungdom då hon medverkade i programmet:

"När jag medverkade i "Debatt" för några veckor sedan pratade vi om ungdomars alkoholkonsumtion. Jag var där för att visa att jag tycker jag är en bra förebild för unga tjejer eftersom jag dricker ytterst lite. Men Josefsson hade gått igenom mina blogginlägg under tre års tid och klippt ihop fem bilder som han hade hittat. På bilderna framstod jag som alkoholiserad ungdom. Men istället för att låta mig svara, frågade Janne Josefsson en gammal tant i publiken om det var rätt av mig att vara förebild, med så många läsare som såg upp till mig."

Skrivet av:

Senaste nytt

Bianca Ingrosso börjar medicineras: "Jag har..."

De kan få Nordiska rådets litteraturpris

Johan Jönson och Gunnar Harding nomineras till Nordiska rådets litteraturpris 2024, för böckerna "Nollamorfa" och "Minnen från glömskans städer".

Sveriges mästerkock-Lucas sågning: "J*vla trams"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång på TV4. En som blivit en riktig tittarfavorit i årets säsong är Lucas Eriksson från Oskarshamn – som inte är rädd för att säga vad han tycker.

Morran och Tobias tillbaka

2 timmar sedan
Nu är humorduon Morran och Tobias tillbaka – med säsongen "Pengarna eller livet" som får premiär på TV4 Play 22 mars. När vi möter dem igen har Tobias suttit i fängelse för förskingring och är på väg hem för att återförenas med sin mamma Morran som har tilldelats ett nytt hus av kommunen.

Leif GW stoppas i Nyhetsmorgon – efter orden om Gunilla Persson

2 timmar sedan
Leif GW Persson var på plats på Nyhetsmorgon för att kommentera Gunilla Persson och hennes problem med Kronofogden. Men vad Leif GW Persson hade att säga var kanske inte så populärt – Soraya Lavasani och Anders Pihlblad försökte stoppa kriminologens hårda ord om Gunilla.

Så fick Peter Apelgren Anna Mannheimer på fall: "Fick jobba som ett svin"

2 timmar sedan
Anna Mannheimer är komiker, programledare och journalist. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 har sammanställt de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Mannheimer.