Blondinbella är årets kvinna

Tidningen Hennes har valt. Läsarna har valt. Blondinbella är årets kvinna.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Tjejtidningen Hennes väljer varje år ut en elva kvinnor som kan titulera sig "Årets kvinnor". Och nu är 2008 års upplagor här. Nyheter24 ringde Blondinbella för att gratta och få en liten pratstund med en av årets kvinnor.

Hur känns det?

– Jo det är jättekul. Jag tycker att jag förtjänar att bi årets kvinna. Jag lyckas prata om saker som berör. Man kan driva en modeblogg och samtidigt driva en seriös debatt, säger Blondinbella till Nyheter24.

Valet av årets kvinnor görs genom att läsarna röstar och nominerar samt att Hennes redaktion väljer sina favoriter. Det ska vara kvinnor som har synts, hörts och märkts. Något som Blondinbella onekligen lyckats med. Varje år har man också ett tema och i år är det änglatema.

Varför tror du att du blev årets kvinna?

– Jag blev faktiskt förvånad. Hennes har ju en äldre målgrupp och jag hade mer förväntat mig Vecko-Revyn. Men jag tror att jag blev vald för det är ovanligt att bli framgångsrik när man är så ung. Jag har ju uppnått mer än vad många gör under en hel livstid.

Hur ska du fira?

– Jag är ganska bra på att ha vardagslyx så jag ska inte fira något speciellt. Men i kväll kommer jag att äta middag ute och gå på bio, säger Blondinbella till Nyheter24.

Skrivet av: