Blondinbella attackerar Idol-Lars

Idol-Lars har fått mycket beröm. Men inte av Blondinbella. "Töntig" tycker hon.


Idol-Lars har fått kritik av domarna för sin Idolkupp. Något han tagit lätt på. Speciellt med tanke på det massiva stöd han fått av sina fans och tittare. Men något stöd får han inte av Sveriges största bloggerska Blondinbella. Nu går hon till frontalattack mot Idol-Lars. "Töntig". "Patetiskt". "Larvigt". Det är bara några av synonymerna som Isabella Löwengrip inte räds för att använda.

"Idol-Lars är töntig. Och jag håller inte alls med hans jippo i Idol. Idol är kommersiellt, en programtyp som ska kunna underhålla en större del av Sverige och om då deltagarna får sjunga schlager, abba, eller 90-tals hits är det inget konstigt. Därför blir det så larvigt när han vet om det men ändå anser att han ska vara med, för han vill köra "sin grej". (hallå alla vill köra sin grej!) Men det blir bara så otroligt patetiskt när man säger det på ett sätt som får honom att låta så arrogant. Som om han skulle vara lite bättre än alla andra som är med i Idol.", skriver Blondinbella i sin blogg.

Attacken kommer efter att Lars senaste Idolkupper. Något som fått TV4 att hålla krismöten.

"Skulle Idoldeltagarna sjunga Babyshambles låtar varje helg skulle det fungera lika bra som om jag bloggade om gråsparvar. Idol-Lars säger att han är en färdig artist med 180 egna låtar, det är bara för någon att upptäcka honom. Jag tror stenhårt på att ingen kommer att vilja jobba med honom, efter hans senaste utlåtanden. Som artist i Sverige måste man vara ödmjuk och han kan nog inte ens stava till det.", skriver Blondinbella i bloggen.

Någon som garanterat inte kommer vilja arbeta med Lars i framtiden är med all sannolikhet alltså Blondinbella.

Skrivet av:

Senaste nytt

Därför känner du igen Mello-aktuella Annika Wickihalder

Det gjorde Lucas när han tvingades lämna Sveriges mästerkock 2024

1 timme sedan
Till många tittares stora besvikelse var det Lucas Eriksson, 25, som fick lämna Sveriges mästerkock 2024 under onsdagen. Men vad gjorde han egentligen efter elimineringen?

Därför stoppas Mästarnas mästare 2024 i helgen

1 timme sedan
Mästarnas mästare 2024 är i full gång på SVT och det har bjudits på en hel rad rafflande tävlingar hittills. Men på söndag blir det inget program.

Tommy Myllymäki saknades i Sveriges mästerkock – det hade hänt

1 timme sedan
Det var under onsdagen avsnitt av Sveriges mästerkock som tittarna undrade var Tommy Myllymäki höll hus. Nu har kanalen svarat vad som hade hänt.

Det jobbar Filippa Toremos pojkvän Kit Gabriel med – egentligen

2 timmar sedan
I SVT Edits dokumentär Gravid utan att veta fick tittarna följa Filippa Toremos gravidresa. Nu får vi även bekanta oss med "baby daddyn" Kit Gabriel, som ger sin version av det hela i SVT:s uppföljning Pappa utan att veta.

Konstråd straffar inte politisk konst

3 timmar sedan
Brittiska konståret – Arts Council England – som beviljar statligt kulturstöd, kommer inte att straffa organisationer som jobbar med konstnärer eller artister som gör politiska ställningstaganden. Det står klart i de nya riktlinjer som rådet publicerat, skriver The Guardian.