Stockholm

Blondinbella attackerar Idol-Lars

Idol-Lars har fått mycket beröm. Men inte av Blondinbella. "Töntig" tycker hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Idol-Lars har fått kritik av domarna för sin Idolkupp. Något han tagit lätt på. Speciellt med tanke på det massiva stöd han fått av sina fans och tittare. Men något stöd får han inte av Sveriges största bloggerska Blondinbella. Nu går hon till frontalattack mot Idol-Lars. "Töntig". "Patetiskt". "Larvigt". Det är bara några av synonymerna som Isabella Löwengrip inte räds för att använda.

"Idol-Lars är töntig. Och jag håller inte alls med hans jippo i Idol. Idol är kommersiellt, en programtyp som ska kunna underhålla en större del av Sverige och om då deltagarna får sjunga schlager, abba, eller 90-tals hits är det inget konstigt. Därför blir det så larvigt när han vet om det men ändå anser att han ska vara med, för han vill köra "sin grej". (hallå alla vill köra sin grej!) Men det blir bara så otroligt patetiskt när man säger det på ett sätt som får honom att låta så arrogant. Som om han skulle vara lite bättre än alla andra som är med i Idol.", skriver Blondinbella i sin blogg.

Attacken kommer efter att Lars senaste Idolkupper. Något som fått TV4 att hålla krismöten.

"Skulle Idoldeltagarna sjunga Babyshambles låtar varje helg skulle det fungera lika bra som om jag bloggade om gråsparvar. Idol-Lars säger att han är en färdig artist med 180 egna låtar, det är bara för någon att upptäcka honom. Jag tror stenhårt på att ingen kommer att vilja jobba med honom, efter hans senaste utlåtanden. Som artist i Sverige måste man vara ödmjuk och han kan nog inte ens stava till det.", skriver Blondinbella i bloggen.

Någon som garanterat inte kommer vilja arbeta med Lars i framtiden är med all sannolikhet alltså Blondinbella.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.