Blondinbellas sexkritik mot SVT

Det senaste avsnittet av Halal-tv har fått bloggerskan att reagera.


Att Blondinbella inte gillar Halal-tv på SVT, är ingen nyhet. Bloggerskan tillhör en av de främsta kritikerna av programmet. Ett program som då alltså stött på en hel del kritik från flera svenska medieprofiler.

Och nu får det senaste avsnittet bloggerskan att reagera. Programledarna i Halal-tv ifrågasatte varför RFSU inte rådde ungdomar till avhållsamhet istället för att öppet prata om sex och preventivmedel.

"Att man ska få ungdomar till att vänta med sex tills dess att man träffar den rätta, tror jag bara får motsatt effekt. För råkar man ha sex innan, blir det en skam. Är någonting tabu vågar man inte prata eller fråga om det. Alltså glömmer man bort riskerna med oskyddat sex för att ingen vågar ha en öppen diskussion om sex och dess konsekvenser. Eller så börjar vi tro att onanera är fel, igen. I brist på kunskap.", skriver Blondinbella i sin blogg.

På senare tid har succébloggerskan försökt skaffa sig en till synes seriösare ton. Förutom att kritisera Halal-tv har hon också gett sig in i en debatt med Janne Josefssson. Blondinbella avslutar sin senaste attack mot SVT med sin syn på sex.

"Att vänta tills man gifter sig tycker jag är konstigt. Och onödigt. Sex är en del av livet, njutning. Varför ska man hålla på den i flera år? Och man måste ju passa ihop sexuellt med den person du gifter dig med och det vet du ju inte om du aldrig har provkört. Att säga att man ska hålla sig till en person gör inte sex mer fint och vackert, nej det hindrar människor från något som har fått kvinnors frihet att gå framåt i historien. Rätten till sex, rätten till prevetivmedel och abort.", skriver Blondinbella i sin blogg.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!