Lohans skräckafton

Lindsay Lohan festade loss med C-gänget.


Lidsay Lohan är van att festa med Hollywoods absoluta toppkändisar, tänk er då den absoluta fasa hon måste ha upplevt när hon i söndags hamnade på en fest i mindre glamorösa Gants Hill, Essex, England.

Vad som i förhand hade lanserats som en kändisfest visade sig vara rena kräftgången i C-kändisträsket. Istället för att omge sig med personer som Jude Law och Kimberly Stewart fick en skräckslagen Lohan finna sig i att festa med gamla Big Brother deltagare och avdankade dj´s.

Det verkar inte bättre än att Lohan av misstag hamnat på de brittiska öarnas motsvarighet till Tomas Brolins numera tvångsnedlagda klubb Undici.

The horror, the horror.

Skrivet av:

Senaste nytt

La la Gunilla trallade in på Svensktoppen

igår 16:54

Sven-Erik om sin drömkvinna: “Hon får gärna gilla...”

igår 16:03
Sven-Erik, 73, är med i säsong två av "Hotell romantik", där han och 27 andra seniorer dejtar. Nu avslöjar Sven-Erik hur hans drömkvinna är.

Allt om Vincent Ibrahimovic: Ålder, pappan och fotbollen

igår 15:43
Zlatans son Vincent Ibrahimovic har blivit omtalad i media efter att ha blivit medverkat i P15-landslagsuttagningen. Nyheter24 har tagit reda på allt man kan tänkas vilja veta om sonen – här kommer svaren.

Israel går med på att ändra Eurovision-bidrag

igår 15:16
Israel har gått med på att ändra texten i Eurovision-bidraget ”October rain” och tona ner referenserna till Hamas terrorattack den 7 oktober.

Kattis Ahlströms ärliga ord om SVT:s "Muren"

igår 11:32
Kattis Ahlström stormtrivs som programledare för SVT:s "Muren", men att spela in frågesportsprogrammet bjuder också på utmaningar, berättar hon för Nyheter24.

"The tourist" fick Dornan att återvända hem

igår 11:30
Manuset till “The tourist” var det galnaste Jamie Dornan någonsin läst. Därför tvekade han inte att tacka ja. Tv-serien om mannen som tappat minnet i Australien blev en sådan succé att det självfallet blev en säsong två – som den här gången utspelas i Dornans hemland Irland.