Stockholm

Michelle attackerar paparazzis

Skådespelerskan Michelle Williams har inte mycket över för paparazzi-maffian.


Läs mer

Mamman och skådespelerskan Michelle Williams har det inte lätt. Först förlorade hon sin vän och exmake Heath Ledger. I samband med det trakasseras hon nu av paparazzis. I en intervju går stjärnan nu till attack mot kändisfotograferna.

– Det brinner en eld i mig. Skiten som jag har fått se folk göra för att komma åt mig och min dotter Matilda. Jag kommer glömmer det inte och jag kommer inte att stödja det. Jag vill inte att min dotter ska växa upp med känslan av att bli spionerad på, säger Michelle Williams till Newsweek.

Är det någon som är känd för att skydda sitt privatliv så är det just Michelle Williams. Hon låter sina livvakter ta en runda runt kvarteret innan hon går ut ur ytterdörren. Allt för att kolla att det inte finns några paparazzis i närheten. Nyligen försökte hon ge en ung kvinnlig paparazzi några karriärråd.

– Jag sa "du är bättre än det här. Kolla på dig! Du är ung, du har potential, du är intelligent. Du står över det här". Men vet du vad? Hon fortsatte, säger Michelle Williams.

Stjärnan är nu redo att ge upp skådespeleriet för att få bara i fred. Och för att skydda sin dotter Matilda.

– Jag kommer att vara ledsen. Jag tycker om skådespeleri. Det räddade mitt liv om och om igen. Det har gett mig ett självförtroende, ett värde. Jag har det här som jag älskar - skådespeleri - och nu har det ett sådant bagage, säger Michelle Williams enligt Newsweek.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.