Måndag 27 Jun
Stockholm

Fjortiskrigen som skakar Hollywood

I Hollywood utkämpas ett intensivt krig mellan de unga stjärnskotten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Selena Gomez och Miley Cyrus

Sångerskan Miley Cyrus klår sin kollega Selena Gomez när det kommer till skivförsäljning. Och kanske också i catfight. För den senare gjorde misstaget att dejta Miley Cyrus expojkvän - Nick Jonas. Något som fick Miley att se rött. Förutom bråk i medierna och en hel del skitsnack använde sig Miley av Youtube för att slå tillbaka. Hon och en kompis postade ett klipp där de drev med Selena Gomez kläder och utseende. Något de senare fick be om ursäkt för. Men catfighten fortsätter.

Lindsay Lohan och Hilary Duff

Konstigt nog är det nästan aldrig killarna som hamnar i bråk i Hollywood. Det här trots att Nick Carters lillebror - Aaron - var anledningen till en av Hollywoods mest långlivade fejder. När Lohan och Carter gjorde slut var Hilary Duff snabbt framme för att prova lyckan. Rödhåriga Lindsay med sitt temperament tänkte inte stå bredvid och titta på. Istället ringde hon upp sin konkurrent Hilary Duff. Skällde ut henne. Lämnade inte så trevliga meddelanden på telefonsvararen. De förolämpade också varandra i sina låtar där Duff sjöng "Du säger att din pojkvän är snäll och fin men du kastar fortfarande blickar på min". När Hilary Duff och hennes dåvarande pojkvän Joel Madden fick Lohans 8-åriga lillebror att gråta var måttet rågat. Här är inte någon försoning möjlig.

Taylor Swift och Joe Jonas

The Jonas Brothers verkar vara ett genomgående tema när det kommer till gräl. Något som Joe Jonas fått smaka på rejält när han nu hamnat i ett fullständigt mediekrig med exet Taylor Swift. Efter att ha dumpat henne över telefon verkar det som om Taylor Swift gjort det till sitt mål här i livet att förstöra för Joe Jonas. Men medan Swift påstått att Jonas dumpat henne. Så påstår Jonas att det var Taylor Swift som vägrade prata med honom. Nu senast skapade Taylor Swift en del drama på röda mattan när hon stötte på The Jonas Brothers. Mitt under 2008 American Music Awards. Snacka om drama.

Lindsay Lohan och Paris Hilton

Ett gräl som fick sitt så kallade genombrott när de båda divorna var en örfil ifrån fullständigt slagsmål på en klubb i Hollywood. Anledningen ska enligt ryktet vara att Paris Hilton anser att Lohan använder hennes namn för att få publicitet. Något som den senare egentligen inte verkar vara i så stort behov av. Det bakomliggande problemet verkar snarare vara att Lindsay Lohan ryktades ha strulat med Paris pojkvän Stavros Niarchos under hennes Europaresa. Vi fattar med ens varför Lindsay spelar för det andra laget numera.

Mary-Kate och Ashley Olsen

Också här var det en kille som skapade trubbel i paradiset. Ashley hade nämligen svårt att acceptera Mary-Kates dåvarande pojkvän Max. Han var farlig, hade kort stubin och bestämde över systern. Det här skapade en spricka mellan systrarna som bara blivit större. Nu senast verkar det som om Mary-Kate blir utkastad ur familjeföretaget. Allt på grund av sina drog- och alkoholproblem. Två tvillingar som alltså inte ser jämt längre.

Nicole Richie och Mandy Moore

Snor du någon annans pojkvän är du ute på djupt vatten. Det har vi lärt oss. I synnerhet med alla Hollywood-historier. Skådespelerskan Mandy Moore var den enda som inte lyssnat. I Nicole Richies tycke så stal Mandy Moore hennes pojkvän Adam Goldstein mer känd som DJ A.M. Skitsnacket gick och under en intervju med tidningen Seventeen slog Moore tillbaka när hon kallade den då anorektiska Nicole Richie för "tandpetaren". Meow!

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.