Britney Spears dejtar "Harry Potter"

Säkerhetspersonalen sätter däremot stopp för aktiviteterna.


Britney Spears avslöjar att hon dejtar igen. Men det är inte helt problemfritt. När 26-åringen senast dejtade "Harry Potter" blev hon ordentligt störd av sin säkerhetspersonal. Den upplevs vara i vägen hela tiden.

– Han såg ut som en äldre version av Harry Potter, men smalare. Så jag var tvungen att beställa dessert först. Och den andra dejten jag hade där var killen verkligen lång och många år äldre, säger Britney Spears.

Säkerhetskillarna är i ständigt släptåg, vilket stör sångerskan, som har två barn med exmaken Kevin Federline.

– En av dejterna jag nyligen var på följdes jag av min assistent Brett och min manager Larry Rudolfs vän Adam Leber. Precis när vi kom dit visste jag bara att det skulle bli dåligt, säger Spears i en intervju i Rolling Stone, enligt OK! Magazine.

Under den senaste tiden har hon ändrat sina levnadsvanor.

– Jag känner mig gammal nu. Jag gör det! Jag går och lägger mig ungefär vid halv tio varje kväll och jag går inte ut eller något liknande, säger Spears.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Så här mycket har svenskarnas mediekonsumtion ökat: "Alla åldersgrupper"

3 timmar sedan

Tom Hanks om fejkad AI-reklam: "VARNING!!!"

idag 16:34
I en video som cirkulerar på nätet syns Tom Hanks marknadsföra en plan för friskare tänder.

Operan skjuter upp premiär efter dödsolyckan

idag 16:02
Arbetsmiljöverket har utfärdat ett arbetsstopp på Kungliga Operan i Stockholm efter dödsolyckan för snart två veckor sedan, rapporterar Kulturnytt i Sveriges Radio.

TV4-tittarna rasar efter Mi Ridells kommentarer till Nicci Hernestig

idag 15:44
I senaste avsnittet av Förrädarna fick vi se Mi Ridell slänga iväg en känga till Nicci Hernestig. Nu rasar TV4-tittarna över Mi Ridells agerande: "URSÄKTA?!"

Tvingades avbryta i Robinson 2023: "Det finns ingenting kvar i henne"

idag 15:32
Det blir kaosartat i säsongens första avsnitt av Robinson 2023 för deltagaren Deisi Da Silva Rudén. – När Deisi tas åt sidan och läkaren kommer så blir man ju skitorolig. Man tänker ju det värsta, säger en av hennes lagkamrater.

Mysteriet kring Cassandra Klatzkows pojkvän

idag 14:31
Poddaren och influencern Cassandra Klatzkow följs idag av över 90 000 människor som dagligen får hänga med i hennes vardag. Men det finns en sak som många under den senaste tiden varit väldigt nyfikna på. Nämligen vem hennes pojkvän är.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.