Måndag 20 Sep
Stockholm

Tre saker du aldrig trodde Posh skulle göra

"Jag har börjat äta, jag tränar och jag shoppar mindre".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Håll i er, den sura och supersmala Victoria Beckham har ändrat inriktning. Istället är det en leende och lycklig designer som smilar mot fotograferna. Förändringen stavas Los Angeles. Efter flytten från Madrid där Victoria vantrivdes men äkta maken David spelade fotboll, har saker och ting ljusats upp ordentligt för den forna popstjärnan. Och nu chockar hon med uttalanden vi trodde att vi aldrig skulle höra från paparazzifotografernas älsklingsobjekt:

– Jag kom precis tillbaka från New York:s modevecka där klänningarna jag designat har fått riktigt bra kritik, berättar den glada Victoria för The Sun.

Victoria avslöjar att hon är trött på livet i Spanien där hon bara lunchade och shoppade.

–Jag shoppar knappt nuförtiden. Jag går bara till en loppmarknad varje söndag. Du kan hitta de mest fantastiska vintagefynden där.

Och Posh Spice har lämnat det ohälsosamma livet bakom sig, då hon knappt åt någonting för att hålla sig pinnsmal. Hon äter, chockerande nog, kolhydrater igen. Victoria var tidigare känd för sina helt galna dieter.

– Jag springer över sex kilometer varje dag, hela veckan. Jag känner mig energisk och hälsosam.

Äter hon mer nu?

– Ja, jag äter mer. Jag tror att du äter mer när du tränar, och du vill äta hälsosamt, så det är bara bra. David lägger in musik på min Ipod och kocken Gordon Ramsay köpte mig träningsskor med ett chip i så att jag kan se hur långt jag springer.

Låter bra tycker vi. Lycka till Victoria!

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela