Rumer Willis kär i mammans pojkvän

Rumer Willis var kär i Ashton Kutcher. Mamma Demis nuvarande pojkvän.


En historia med lite Elektrakomplex. Rumer Willis berättar nämligen öppenhjärtigt om sin förälskelse i flickidolen och mammas pojkvän Ashton Kutcher.

– Det var konstigt när mamma, som är 15 år äldre än Ashton, började dejta honom, säger dottern Rumer Willis enligt The Sun.

– Jag var 15 och han var mitt livs förälskelse. Jag hade bilder av honom i mitt rum. När jag frågade "Vad heter han?", sa hon "Ashton" och jag blev lite hysterisk och rodnade.

Men mamma Demi kan nog vara lugn. Rumer, 20, har nuförtiden sin egen pojkvän att spana in. Doldishunken Micah Alberti.

Skrivet av:

Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

igår 21:52

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

igår 21:29
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

igår 21:00
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

igår 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

igår 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

igår 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.