Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Eurythmics-pappans dildo kostar 22 000

- 02/01/2009, 21:56 -

Hoppas på "Sweet dreams" med diamantstaven.

En diamantdildo för 22 000 kronor?

Kanske ett överkomligt pris om man heter Dave Stewart och är svinrik sedan tidigare framgångar med bandet Eurythmics under 80-talet.

56-åriga Stewart visar att sexlivet inte behöver gå på tomgång bara för att man har passerat 50 och har fyra barn. TIllsammans med sexföretaget Jimmyjane ska han nu lansera dildon Little Steel Tonight vibrator.

Dildon ska bli utsmyckad med rostfritt stål och 28 stycken diamanter. Stewart väljer att göra sitt avtryck på dildon genom att gravera in texten från sin senast låt på den samt genom att fästa ett gitarrplektrum på massagestaven, skriver Huffington Post.

Stewart var tidigare tillsammans med Eurythmics-sångerskan Annie Lenox men har nu stadgat sig med fotografen Anoushka Fisz.

Köper man dildon för 22 000 bjuder generöst Stewart köparen på en gratis nedladdning av låten. Det är nog det minsta man kan begära, för det där priset.

Se Eurythmics framföra låten Sweet Dreams live 1984:

Skrivet av: