Brad försvarar Jolie

- 07/01/2009, 16:45 -

Paret värjer sig mot otrohetsrykten och den här gången går Brad till attack.

Angelina Jolie har beskyllts för att vara äktenskapsbryterska. Brad i sin tur en otrogen knöl. När de blev ett par under filmandet av Mr and Mrs. Smith och dessutom under Pitts äktenskap med Jennifer Aniston. En av Hollywoods stora snackisar och nu också något som fått den senare att surna till rejält. I en ny intervju biter han ifrån.

– Vad människor inte förstår är att inspelningen pågick i ett år. Vi filmade fortfarande när jag och Jen gjorde slut. Men trots det innebär det inte att pågick någon sorts smutsig affär. Det gjorde det inte. Jag är väldigt stolt över hur det hanterades. Det var respektfullt, säger Brad Pitt enligt W Magazine.

En åsikt som inte exfrugan Jennifer Aniston verkar dela. Nyligen bröt det ut ett infekterat bråk mellan henne och Brangelina. Något som Brad Pitt inte verkar ge mycket för.

– Jen är en sötnos. Jag tror att hon drogs in i den där, och sen finns det en annan sida till allt det där Angie mot Jen. Det är så skapat. Vi träffas fortfarande. Hon är en stor del av mitt liv och jag en del av hennes. Jag kan inte se hur det inte skulle vara så. Sånt är livet, sånt är livet, avslutar Brad Pitt till W Magazine.

Brad Pitts favoritlåt?

Skrivet av: