Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sanna Bråding fängslas om ett dygn

Nöje | 15/01/2009 11:28

Fängelset väntar och Sanna Bråding plågas av sömnstörningar.

Knarkdömda Sanna Bråding våndas. Hon kan knappt sova över huvud taget. Inom ett dygn måste hon infinna sig i fängelse. Det är då hon ska börja avtjäna sitt straff. Hon har insett att allting är annat än lugnt just nu i livet. Schemat är fullt från morgon till kväll.

I sin blogg skriver hon om tankarna inför att sättas bakom lås och bom.

"Mitt straff som jag syftar på är inte att jag ska sitta en månad i fängelse? Det är att jag i ett års tid varit totalt lämnad åt mig själv, ingen inkomst, inget jobb, inga bidrag, sen den 28 april? Men det är också det som fått mig att komma tillbaka till livet! Jag skulle aldrig vilja ha mitt senaste år ogjort. Det är få som får chansen att stanna upp och rannsaka sig själva som jag har gjort! Men bara för att jag utåt sett ofta har ett leende på läpparna? så kan jag lova er att det inte har varit lätt!

Jag kräver inte att ni ska förstå vad jag har gått igenom. Och jag ber er inte att tycka synd om mig! Jag håller med om att jag gjorde fel! Men jag hoppas bara, ett genom min historia kan fler inse att livet inte är svart eller vitt? Det finns alltid en bakomliggande orsak? Och innan man vet hela sanningen tycker iallafall inte jag att man ska va så snabb att döma!"

Skrivet av: