Sanna Bråding fängslas om ett dygn

Fängelset väntar och Sanna Bråding plågas av sömnstörningar.


Knarkdömda Sanna Bråding våndas. Hon kan knappt sova över huvud taget. Inom ett dygn måste hon infinna sig i fängelse. Det är då hon ska börja avtjäna sitt straff. Hon har insett att allting är annat än lugnt just nu i livet. Schemat är fullt från morgon till kväll.

I sin blogg skriver hon om tankarna inför att sättas bakom lås och bom.

"Mitt straff som jag syftar på är inte att jag ska sitta en månad i fängelse? Det är att jag i ett års tid varit totalt lämnad åt mig själv, ingen inkomst, inget jobb, inga bidrag, sen den 28 april? Men det är också det som fått mig att komma tillbaka till livet! Jag skulle aldrig vilja ha mitt senaste år ogjort. Det är få som får chansen att stanna upp och rannsaka sig själva som jag har gjort! Men bara för att jag utåt sett ofta har ett leende på läpparna? så kan jag lova er att det inte har varit lätt!

Jag kräver inte att ni ska förstå vad jag har gått igenom. Och jag ber er inte att tycka synd om mig! Jag håller med om att jag gjorde fel! Men jag hoppas bara, ett genom min historia kan fler inse att livet inte är svart eller vitt? Det finns alltid en bakomliggande orsak? Och innan man vet hela sanningen tycker iallafall inte jag att man ska va så snabb att döma!"

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

1 timme sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

2 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

3 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.