Måndag 5 Dec
Stockholm

Fick nog av otrogna prins Harry

Ett fem år långt och ostadigt förhållande tog slut när prins Harry dumpades.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Flickvännen Chelsy Davy grät bittert när hon slutligen fick fram orden. "Det är över". En snopen prins Harry fick se sig dumpad. Rödtotten hade lekt playboy alldeles för länge. Ett jobb som med andra ord inte passar en prins.

När man är känd och i synnerhet när man är blåblodig prins finns det många frestelser ute i världen. Något inte bara prins Harry fick känna av utan också hans flickvän Chelsy Davis. Hon kände sig minst sagt förråd av Harrys konstanta flörtande.

– Det har varit snack om andra tjejer men Harry har hela tiden förnekat det. Hon har helt enkelt fått nog. De har gått igenom vad hon kallar en "svacka" och hon såg inte poängen med att fortsätta. Chelsy kände att det var dags att sätta punkt för det hela, säger en källa enligt The Sun.

Under deras fem år tillsammans har det varit ganska ostadigt men det var främst det sista året som var kaos. Harry sågs festa loss med vänner utan sin Chelsy och vice versa. Men medan det brittiska kungahuset vill få det att som att exparet fortfarande är vänner ger de nya uppgifterna en helt annan sida av prinsen. En snuskigare sådan.

För inte nog med att han haft stora problem med alkoholen. Droppen för Chely som fick flaskan att rinna över, kom med rasistskandalen. Chelsy Davy som själv är från Zimbabwe och studerar juridik, blev rasande. Med det kom också det första tydliga tecknet på ett uppbrott. När paret skulle närvara på en exklusiv tillställning. Istället kom prins Harry solo. Medierna kastade sig över historien. Och visst fick de rätt.

– Deras liv har rört sig i olika riktningar. Chelsy ska påbörja en karriär inom juridik och att vara en kunglig flickvän kan vara väldigt begränsande. Hon vet att det kommer att orsaka en hel del reaktioner men med tiden kommer de att dö ut och då kommer hon gå vidare med sitt liv, säger en källa till News of the World.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.