Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han snodde prins Harrys flickvän

Nöje | 26/01/2009 07:29

Chelsy Davis dumpade sin prins Harry för krokodiljägaren Jabu.

Vill du konkurrera med en prins? Ja, då ska du jaga din egen mat, leva i bushen och bada max två gånger i månaden. Okej, kanske inte riktigt så illa. Men det verkar åtminstone vara det som prins Harrys extjej Chelsy Davis, tänder på.

Nu kommer det nämligen fram att den unga blondinen lekte av sig medan prinsen genomgick sin militärtjänst i Afghanistan. Hon som dumpade Harry på grund av hans hårda festande och påstådda otrohet, verkar vara minst lika syndig. I går sågs hon skåla i champagne med sina vänner ute på en klubb i London. Så fullt så ledsen verkar hon inte vara över uppbrottet.

Och de nya avslöjandena får britterna att rasa. Krokodiljägaren Jabu eller Bradley som han heter, semestrade med Chelsy i Sydafrika. Och trots att pojkvännen prins Harry bekämpade terrorism och filmade sin rasistfilm i fjärran land, tändes en flamma dem emellan.

– Hon och Jabu vidhåller att de bara är goda vänner men det finns uppenbarligen en kemi här, säger en vän till Chelsy Davis enligt The Sun.

Prinsen ska till och med ha träffat sin konkurrent vid ett tillfälle. Krokodiljägaren ska ha varit föga imponerad och sagt "Harry är en våt liten fisk" till sina vänner.

– Jabu är precis den sortens kille som man kan förvänta sig att Chelsy skulle falla för, vore det inte för det faktum att hon träffade en prins, säger en källa till The Sun.

Men som bekant är det hindret nu undanröjt. Samtidigt verkar det här kungliga uppbrottet utveckla sig till en riktig pajkastning.

Jabus största idol, Steve Irwin:

Skrivet av: