Thomas Di Leva har förlovat sig

Thomas Di Leva har förlovat sig med sin komiker Zinat Pirzadeh.


Han har hittat sin ljusvarelse. Ja, Sveriges största hippie har gått och gjort något så andligt som att förlova sig. Något som den annars så förtegne artisten, delade med sig av i torsdags under en konsert i Västerås.

– Jag kallar henne min älskling, sa 45-åringen och visade stolt upp sin ring, enligt Expressen.

Di Leva har tidigare varit gift med konstnärinnan Katarina Di Leva. Som han också har sonen Cosmo med. Men nu är det dags att sprida karma och harmoni vidare. Med komikern Zinat Pirzadeh alltså.

– Hon tycker att det är jobbigt att vara invandrare och då brukar jag säga att hon inte då vet hur det är att vara utomjording, säger Thomas Di Leva till Expressen.

Två vilsna själar som funnit varandra. Invandraren och utomjordingen. En riktig snyfthistoria med andra ord. Vi önskar ett stort grattis.

Di Leva har hittat hem:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

2 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.