Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Winehouse gnäller över skilsmässa

Nöje | 27/01/2009 09:24

Nu gnäller Winehouse om makens planer på skilsmässa. Hon vill ha tillbaka honom.

Semestern är över. Från dröm till verklighet. Amy Winehouse verkar ha fått en riktig chock nu när hon förstått att otrohet inte är rätt medicin för att fixa sitt äktenskap. Efter hennes omskrivna flört med lammkött, krävde maken Blake Civil-Fielder skilsmässa. Nu försöker Amy få honom att ändra sig.

Nu är sångerskan på väg hem från St Lucia i Västindien. Hon har sökt om att få besöka sin make i fängelset där han sitter. Allt i ett försök att stoppa skilsmässan som Blake ansökte om för två veckor sedan.

– Sedan han påbörjade skilsmässoprocessen har Amy bestämt sig för att hon vill försöka reda ut saker och ting, säger en källa till The Sun och fortsätter:

– Hon har ansökt om att få besöka i fängelse här i Storbritannien och om han accepterar så flyger hon direkt dit. Vi får se vad han prioriterar. Amy eller hennes pengar.

Skrivet av: