Fredag 22 Okt
Stockholm

Köp Gynning för 50 000 kronor

Dejten med programledaren var en del i en pr-kampanj.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Substance & Styles strategiska drag ger ett hum om vad det kan kosta att gå på dejt med programledaren Carolina Gynning. Pr-byrån hostade upp 50 000 kronor för att nöjesprofilen skulle dejta mannen med den vita masken på biopremiären av Eviga Ögonblick. Mannen spelar en central roll i det holländska modeföretaget Van Gils nya kampanj och har tidigare dejtat Pamela Anderson.

– Vi funderade på Lena Philipsson först, men kände att vi ville ha någon som kändes lite mer aktuell, säger Emma Shanley på Substance & Styles till Dagens Media.

Därför valde pr-byrån, enligt en uppgiftslämnare till Dagens Media, att höra av sig till Gynnings agentur Mikas och betala 50 000 kronor för att få henne att ställa upp.

– Hon var den första vi frågade, och vi är jättenöjda. Hon gillade verkligen att spela med i det här, hon var fantastisk, säger Shanley.

Tanken med kampanjen är att förmedla känslan av att det är kläderna som gör mannen och att vem som helst kan vara den här mannen som åker runt i världen och hänger med snygga tjejer, skriver Dagens Media.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela