Jessica Biel spelar in skiva

Sjunde himmlen-stjärnan Jessica Biel ska börja sjunga.


Jessica Biel blir ännu en filmstjärna som börjar sjunga. Hon har tur för hennes pojkvän är ingen mindre än Justin Timberlake. Justin kommer skriva låtar, producera och sjunga i bakgrunden på 26-åringens debutalbum. Enligt Star Magazine kommer det låta som en blandning av Alicia Keys och Madonna. En källa säger till tidningen att: – De flesta vet inte om det men Jessicas högsta dröm är att sjunga, inte skådespela, och hon har varit med i uppsättningar av både Anne och och Osund of Music.

Skrivet av:

Senaste nytt

Israel hotar att dra sig ur Eurovision

Här stöttas Benjamin Ingrosso av ex-flickvännen Linnea Widmark

Trots att det var många år sedan som Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark gjorde slut så kan han nog räkna med hennes stöd länge till.

Skådespelare höjer rösten mot fransk industri

Den franska skådespelaren Judith Godrèche vill bryta "omertà" – den tystnadskultur – som hon menar råder kring sexuella övergrepp mot kvinnor och flickor i den franska filmindustrin, har hon förklarat i intervjuer. Det påstås att det kan ske i ett tal på den direktsända Césargalan på fredagskvällen.

Orden från Sofia Geite fick Steffo att bryta ihop i Nyhetsmorgon

Både Sofia Geite och Steffo Törnquist är oerhört rutinerade programledare, som förmodligen ser Nyhetsmorgon som sitt andra vardagsrum. Men ibland blir det helt enkelt lite fel i direktsändningen.

James Bond-stjärnan död: "Vi är helt förkrossade"

1 timme sedan
Pamela Salem, känd från en av de mest kända James Bond-filmerna, har somnat in.

Russell Crowe rakade bort allt skägg – nu ser han 20 år yngre ut

1 timme sedan
Russell Crowe har i många år haft ett buskigt, långt grått skägg. Men nu är skägget ett minne blott. För första gången sedan 2019 har han nu rakat sig – och han ser 20 år yngre ut, tycker fansen.