Tisdag 3 Aug
Stockholm

Mileys två klänningar i galahelgen

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

På Grammisgalans förfest i lördags var Miley snygg i en djärv klänning prydd med en blommig porslinvas. Där festade hon med Rihanna på Rihanna.

Men i går på grammisgalan valde Miley Cyrus en något nertonad variant på den "lilla svarta". Kanske var det för att tona ned hennes rasistskandal. Och hon har aldrig varit vackrare.

Även om kroppsspråket, som när hon viftar med väskan, talar om en tonårsflicka så har hon blivit en ung dam. Hon bar upp klänningen med ett leende utan att skapa några skandaler.

Anledningen till att Miley blivit så snygg på sistone är inte bara den naturliga puberteten. Det har även att göra med att hon gått upp i vikt hävdar bloggare.

Klart hon kan vara glad. Hon har blivit vuxen och fått körkort men det är inte det som nöjer henne.

– Det bästa med att vara kändis. Hm, ja man har en chafför så när det är trafikstopp sitter man och läser, berättar Miley Cyrus för TVguide från galan.

– Man får träffa så många coola människor och resa. Jag är från Nashville och jag har redan gjort mer än folk gjort i sin livstid där. Det är så roligt att får resa runt och få berätta för vännerna. Min favorit var att fick åka till Paris.

Se intervjuen här.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela