Fredag 6 Aug
Stockholm

Katy Perry hämnas på barnbilder

Föräldrarna skickade in pinsamma barnbilder till teve - popstjärnan hämnades.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Popstjärnan Katy Perry har hämnats på sin familj, efter att de skickade in en samling pinsamma barndomsbilder på henne till amerikanska tevekanalen CBS.

Föräldrarna blev tillfrågade att skicka in en packe foton till tevekanalen, och de gjorde klart att de skickade in de allra mest puttenuttiga bilderna de kunde hitta.

Katy Perry skämdes något fruktansvärt. Stjärnan, som förra året låg bakom monsterhiten I Kissed A Girl, skriver i sin blogg:

– Mina föräldrar grävde fram de mest pinsamma familjefotona de kunde hitta och skickade in dem till CBS utan att tänka på eller fråga vad jag tyckte om det hela. Ni kan ju föreställa mig när jag satt där och tittade på teve och fick gömma mig bakom skämskudden, totalt förödmjukad. Tack för det mamma och pappa? Vid 24 års ålder kan ni fortfarande få mitt ansikte att rodna.

Men den ljuva hämnden lät inte vänta på sig ifrån Katy Perry. Sångerskan la genast upp en pinsam bild på sin rödhåriga syster som barn.

– Så, jag vill ge alla mina fans ett foto av min heta rödhåriga syster Angela. Wow, kolla på hur späd hon ser ut. Vi ber om ursäkt till alla rödhåriga nu. Vi hyllar er för ert mod att vara rödhåriga, skriver Katy Perry i sin blogg, och fortsätter med att berätta om förväntningarn på systerns reaktion.

– Hon kommer döda mig när hon vaknar och upptäckar att hennes rödhåriga bild spridits över hela internet.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela