Stockholm

Jay-Z: "Chris Brown är en död man"

Rapstjärnan grymt upprörd över den brutala misshandeln på Rihanna.


Läs mer

Chris Brown har 99 problem - och Jay-Z är ett stort.

Hiphopstjärnan, som gjort hiten "99 Problems", blev rasande när han fick höra om Browns brutala misshandel av sin flickvän, sångerskan Rihanna, som Jay-Z upptäckte och varit en mentor för.

– Han gick i taket, säger en källa enligt New York Post.

– Chris är en död man. Han tjafsade med fel folk, sa Jay-Z enligt tidningen

19-årige Chris Brown häktades misstänkt för misshandel av Rihanna, som lämnades med skador i ansiktet, en sprucken läpp, blodig näsa och bitmärken på ena armen och fingrarna. Eventuellt kan hon tvingas göra plastikoperationer för att återställa sitt en gång så vackra ansikte.

Rihanna har länge varit som en skyddsling för Jay-Z, som gjorde den 20-årige sångerskan till stjärna och var med och både skrev och rappade på superhiten "Umbrella" från 2007. Då sa Rihanna att Jay-Z var tvungen att godkänna alla killar som försökte närma sig henne.

– Jag har just fått veta av en gemensam vän att killar måste prata med Jay först, innan de försöker träffa mig, sa Rihanna till People Magazine då.

– Han är väldigt beskyddande, och han har mitt bästa i åtanke. Om det är en bra kille så vet jag att Jay inte skulle stänga honom ute, men annars skulle han säga nej direkt, skriver New York Post.

Skrivet av:

Nästa artikel
Jay-Z till Sverige

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.