Stockholm

Chris Brown skyller på Rihanna

Misshandeln var delvis hennes fel menar den nu hatade stjärnan.


Läs mer

Misshandeln på söndagen blev startskottet för en av Hollywoods största skandaler någonsin. Antagligen också en punkt för en stigande stjärnas karriär. Chris Brown vill dock inte ge sig utan strid. Nu går han ut och skyller misshandeln på Rihanna.

Superstjärnan Rihanna som fick uppsöka sjukhus med allvarliga skador på ansikte och kropp, samarbetar med polisen. Uppgifter som läckt ut till media. Nu verkar det alltså vara Chris Browns tur. Våldsverkaren skyller ironiskt nog på sitt offer. Hans forum blir inget annat än populära Facebook.

"Ni kommer att börja se hennes sanna färger. Tro mig!!!", skriver den skandaliserade R&B-sångaren enligt NY Post.

Han bekräftar också att förhållandet med Rihanna är slut, genom att ändra sin status till singel. För er som inte förstod det alltså. Och som om inte det var övertygande nog, har han lagt upp en bild på sig själv där han omfamnar en okänd kvinna medan han håller upp henne.

Nu spekuleras det i om kvinnan är densamma som ringde den ödesdigra kvällen. Något som Nyheter24 skrivit om tidigare. Amerikanska medier förbereder sig nu för en eventuell rättegång och alla de snaskiga hemligheter som kommer att komma fram.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.