Söndag 16 Jan
Stockholm

Kate Moss är gravid

Supermodellen är i tredje månaden med andra barnet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Supermodellen Kate Moss är gravid och har passerat den avgörande tredje månaden. Hennes andra barn väntas komma i slutet av augusti. Moss, 35, väntas snart berätta offentligt om graviditeten för att döda alla spekulationer i skvallerpress och på modebloggar.

– Det är sant. Kate är gravid. Hon är överlycklig efter att ha fått beskedet, säger en källa nära Moss till News of the World.

De närmaste vännerna har redan fått reda på bebisnyheten, och har tystnadsplikt. Graviditetsryktena tog ordentlig fart efter att modellen saktat in i partylivet, och när hon sågs på en nattklubb denna vecka med en utbuktande mage.

Kills-gitarristen Jamie Hince, som har dejtat Moss sedan hon gjorde slut med Pete Doherty i july 2007, är far till barnet. Han hade därför ett egenintresse i att beordra henne att ta det lugnt när hon skulle släppa loss håret. En källa på nattklubben hörde Hince säga "ta det lugnt, särskilt när du är i ditt tillstånd".

– Hon har passerat den tolfte veckan, så hon berättar om detta för fler och fler människor. Hennes vänner är glada för hennes skull, säger källan till News of the World.

Moss har sedan tidigare sexåriga dottern Lila Grace med publicisten Jefferson Hack. Hon längtar verkligen efter att bli mamma på nytt.

– Kate och Jamie är står varandra närmare än någonsin. Hon går inte ut lika mycket som hon brukade, men när hon väl gör det lägger han sin beskyddande arm runt henne, säger källan till News of the World.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela