Aubreys två olika nakenomslag

Det här är slaget om omslagen med The Girl Nex Door.


Aubrey O’Day är Playboy-tjejen som blev fansens favorit i dokusåpan The Girl Next Door. I teveserien var hon sambo med självaste Hugh Hefner.

I marsnumret av Playboy pryder Aubrey O’Day omslaget. Man kan förmoda att Playboy tar till vara på sin egna talang. Men tidningen får konkurrens från Complex Magazine som hade samma omslagsflicka men i ett snäppet vassare fotojobb. Nu hävdar den senare i en artikel som heter Complex vs Playboy att deras bilder var "hetare"

Fotande för Complex

Skrivet av:

Relaterat
Nästa artikel
Playboy till salu
Senaste nytt

Hon får pris för Årets bok

Joshua Cohen: Jude är ett ord utan betydelse

Han fick idén av den legendariske litteraturvetaren Harold Bloom. Joshua Cohens karaktärsmord på familjen Netanyahu har kallats genialiskt och tilldelats Pulitzerpriset – men också använts av Israels premiärminister i en förtalsrättegång.

Orphei Drängar sjunger på Peter Gabriel-album

1 timme sedan
Peter Gabriels nya skiva innehåller sång av Uppsalakören Orphei Drängar.

Anna Book svarar på frågan alla undrar om hennes bilder

1 timme sedan
Att Anna Book använder filter på sina bilder då och då har provocerat en del av hennes följare i åratal – och det var även den bakomliggande orsaken till att Pernilla Wahlgren gick till attack mot Anna Book och inledde det infekterade "filterbråket".

Fråga doktorn-profilen om känslostormen i studion: "Svårt att hålla tillbaka tårarna"

1 timme sedan
I "Fråga doktorn" får tittarna ta del av allt från medicinsk vägledning till starka människoöden. Nu berättar programledaren Sofia Rågenklint om mötet som nästan fick henne att brista ut i gråt studion. – Det var svårt att hålla tillbaka tårarna, säger hon till Nyheter24.

Morgan Alling om sin tuffa uppväxt: "De slog mig"

1 timme sedan
Morgan Alling är en skådespelare och känd tv-profil. Här får du veta allt du undrat om honom: fru, barn, längd och tuffa uppväxten.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.