Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Chris Brown talar äntligen ut

Nöje | 16/02/2009 06:32

Den fallne stjärnan uttalar sig för första gången efter misshandeln.

Från framgångsrik smörartist älskad av tjejer världen över är Chris Brown i dag hatad efter misshandeln av Rihanna. Fallet har onekligen varit hårt. Både sponsorerna och fansen överger nu honom. Och att han själv vägrat uttala sig om misshandeln har inte bättrat på situationen.

Men nu är Chris Brown ute på offensiv. I ett pressmeddelande uttalar sig 19-åringen för första gången kring misshandeln av flickvännen Rihanna.

"Ord kan inte uttrycka hur ledsen jag är över vad som hände. Jag söker vägledning från min pastor, min mamma och mina andra nära och kära, och jag är dedikerad, med Guds hjälp, i att bli en bättre människa. Mycket av vad som har spekulerats och rapporterats på bloggar och media är fel. Men trots att jag skulle vilja tala mer om det här, är det allt jag kan säga tills de rättsliga problemen är lösta förutom att jag inte har skrivit några meddelanden på Facebook, bloggar eller någon annan stans. De här inläggen under mitt namn är falska.", skriver Chris Brown enligt Perez Hilton.

Skrivet av: