Tisdag 3 Aug
Stockholm

Blondinbella attackerar KO

Bloggerskan går till hårt angrepp efter nyheten om KO:s utredning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Som bekant genomför både Skatteverket och Konsumentverket sin tredje utredning av Blondinbellas blogg. Det hela gäller dold marknadsföring. Något som Isabella Löwengrip anklagats för fler gånger. Men nu slår hon tillbaka och påstår att myndigheterna ägnar sig åt diskriminering.

"Men jag blir så trött på att ständigt anklagas för dåld marknadsföring i bloggen. Det känns som om denna granskning inte skulle skett om jag vore en kille som bloggade och skrev om bilar, klockor eller verktyg fastän dessa prylar skulle kosta mycket mer än vad H&M tröjor eller Make Up Store läppglans som jag bloggar om kostar.", skriver hon i sin blogg och fortsätter:

"Sponsarde inlägg har aldrig förekommit här, jag har aldrig lagt upp en produkt och fått pengar för det och jag kommer att bli så lättad när konsumentverket är klara med sin graskning så att jag får bevisa att jag har rätt."

Den 18-åriga bloggerskan har drygt en halv miljon läsare per vecka på sin blogg. På senare tid har hon även blivit rikskänd genom sitt deltagande i TV4:s Let's Dance.

"Konsumentverket börjar i helt fel ände när det gäller dåld marknadsföring. De recensioner vi får av böcker, musik och filmer i tidningar, vet alla att de får redaktioner skickade gratis? Eller sminket i Lets Dance som visas i tv, vet alla att det är sponsrade av Maybelline? När du hittar en ny foundation i en tidning, hur har den egentligen hamnat där?... Men visst KO är välkommna för jag har rent mjöl i påsen och det ska bli skönt när det visas. Men precis som jag sa innan, skulle dom ens startat denna granskning om jag vore en kille på 30+ som bloggade? Jag tror faktiskt inte det.", avslutar hon sitt inlägg.

Blondinbellas sista dans?

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela